Thu04182024

Azurirano01:01:48 AM GMT

Back KULTURA KULTURA Ukratko....

Ukratko....

  • PDF

Novo u Starčevu!
- Početkom novembra Starčevo će biti bogatije za jedan ugostiteljski objekat. Reč je o ugostiteljskom objektu u stilu engleskih pabova sa točenim tamnim i svetlim pivom, kao i sa rok i pop muzikom. Naziv će mu i biti ”Pab”, a nalazi se u ulici Kestenova (bivšoj Grobljanskoj).

KKK u novom-starom ruhu!

- Simbol kulturnih dešavanja Starčeva i okoline, Kreativni kulturni klub se renovira. Zbog primedbi od strane protivpožarne inspekcije klub jedno vreme nije radio ali će nakon ispunjenja zadatih uslova ponovo početi sa održavanjem književnih večeri, radionica, naučnih predavanja i muzičkih druženja.

Kroki izviđačke vesti

- Odred izviđača će u novembru održati redovnu izbornu godišnju Skupštinu u svojoj organizaciji. - Predrag Stanković učestvovao je na petoj redovnoj sednici predsedništva Saveza izviđača Srbije u Beogradu. - Lara Tomić je učestvovala na akciji “Izviđač u Beogradu“ koja je održana 20. oktobra u blizini studentskog doma “Lola“ kod Vukovog spomenika u organizaciji Odreda izviđača “Lune“ iz Beograda.

Ponudimo duh Banata

- Na sastanku održanom 25. oktobra u svečanoj sali MZ Starčevo u organizaciji Odeljenja za razvoj sela i ruralni razvoj gradske uprave grada Pančeva prisustvovalo je petnaestak građana. Pored Anđele Vile koja je vodila sastanak i njenog asistenta sastanku je prisustvovao i gradski većnik Dejan Živanović.