Thu07182024

Azurirano11:16:08 PM GMT

Back SPORT SPORT ODBOJKA Pobeda na startu

ODBOJKA Pobeda na startu

  • PDF

Odbojkaši Borca pobedom su započeli novu sezonu pobedivši u četvrtfinalu kupa Vojvodine Proleter iz Zrenjanina sa 3:0, po setovima 25:15, 25:16 i 25:15. Bila je ovo dobra provera pred početak takmičenja u Prvoj ligi Srbije koje startuje drugog vikenda oktobra, a Borac će u prvom kolu gostovati novom prvoligašu Mladenovcu.

Meč u Zrenjaninu je prošao u potpunoj dominaciji našeg tima, kao što to i rezultat pokazuje. Trener Pavlović je meč počeo sa postavom Simijonović, Farkaš, Milošević, Spasojević, Knežević, Jović i libero Miletić. U nastavku meča šansu je dobio i Popović. Povređeni su bili tehničar Rajković i srednji bloker Medenica i kada se njih dvojica oporave tim će biti još bolji. Uprava kluba je trenutno u potrazi za još jednim korektorom pošto je klub napustio Juhas, a ko će to biti zavisiće najviše od finansija, jer je klub i dalje u veoma teškoj situaciji sa te strane. Ipak, i pored svih problema, Borac ima dobar tim i ambicije kluba su i ove sezone vrh tabele i povratak u najbolji rang takmičenja.

Polufinalni meč kupa Vojvodine odbojkaši igraju u subotu 22. septembra u Novom Sadu sa ekipom Dunav volej koja se takmiči u istom rangu kao i Borac i to će biti odlična prilika da se svi uvere u kvalitet koji ova ekipa poseduje.