Wed06192024

Azurirano04:28:29 PM GMT

Back SPORT SPORT Borac osvojio turnir

Borac osvojio turnir

  • PDF

Na Opštinskom stadionu u Starčevu 17. juna održan je Trći memorijalni turnir Nikola Janićijević u organizaciji porodica Janićijević i Ćirković. Sponzor turnira bila je firma Nidža mont koja je obezbedila pehare za prva tri mesta i za najboljeg igrača, kao i lanč pakete za sve učesnike. Tehničku organizaciju obavio je FK Borac.

Na turniru su učestvovali: FK Petar urošev, FK Mladost Vojlovica, FK Dinamo, FK Mundijal, FK As, FK Jedinstvo Kačarevo, FK Mladost Omoljica, FK Arena i domaćin, FK Borac sa muškom i ženskom ekipom. Rezultat je bio u drugom planu a bitno je bilo sportsko druženje. Dečaci iz Borca, predvođeni trenerima Miljanom Blazovićem i Boškom Đorđevićem osvojili su turnir pobedivši u finalu Mladost iz Omoljice sa 6:0. Za najboljeg igrača proglašen je igrač FK-a Borac Mihajlo Živanović, a pobedničku ekipu su, pored njega, činili: Miloš Aleksovski, Srđan Jović, Nikola Minić, Aleksa Lazić, Vladimir Joković, kapiten Kristijan Marinković, Lazar Petrov, Nikola Marinković i Slobodan Ivanović.

Devojčice FK-a Borac predvođene trenerima Miroslavom Žekićem i Bojanom Cvejić imale su najveću podršku sa tribina zbog lepe i borbene igre.