Fri04192024

Azurirano03:15:55 PM GMT

Back SPORT

SPORT

KAJAK: Srebro za Anju Černak

  • PDF

“ Prošlog vikenda u Apatinu je održano Prvenstvo Srbije u kajaku na dugim stazama, na kome se nadmetalo preko 100 takmičara iz 18 klubova. Kajakašica pančevačkog ”Navigatora”, Starčevka Anja Černak, osvojila je srebrno odličje na stazi od pet kilometara.

ATLETIKA

  • PDF

U nedelju, 22 aprila održan je jubilarni 25. Beogradski maraton, jedan od najvećih srpskih sportskih događaja u godini na kome je učestvovao i Starčevac Miloš Milovanović. Član Atletskog kluba Dinamo je dokazao da je definitivno budućnost srpske atletike na dugim prugama.

FUDBAL: Uspostavljen novi ritam

  • PDF

Na polovini prolećnog dela prvenstva fudbaleri Borca zauzimaju sedmo mesto na tabeli Vojvođanske fudbalske lige. Nakon odigrane utakmice na gradskom stadionu u Pančevu protiv ekipe Dinama

KOŠARKA

  • PDF

Seniori Košarkaškog kluba Borac odigrali su još jednu u nizu prijateljskih utakmica sa ekipom Rolling iz Pančeva. Od samog početka videlo se da su obe ekipe izuzetno fizički spremne tako da je od samog starta rezultat bio neizvestan,

ODBOJKA: Jović novi predsednik OK Borac

  • PDF

U svečanoj sali Mesne zajednice u četvrtak 12. aprila, održana je izborna skupština Odbojkaškog kluba Borac, na kojoj je postavljeno novo rukovodstvo tog sportskog kolektiva. Sastanak je vodio Boža Kojić, sada već bivši generalni sekretar kluba, koji je u OK-u Borac od njegovog osnivanja.

ARHIVA: BROJ 218

ARHIVA: BROJ 217

ARHIVA: BROJ 216

ARHIVA: BROJ 215

ARHIVA: BROJ 214