Sun05192024

Azurirano03:37:23 PM GMT

Back SPORT

SPORT

Košarka: Naša košarkaška budućnost

  • PDF

Košarkaški klub Borac je sa mlađim pionirima 25. decembra odigrao u Pančevu prvenstvenu utakmicu protiv Tamiša 2. Očekivana pobeda Borca, ali do samog kraja utakmica je bila neizvesna.

Kajak

  • PDF

Na Prvenstvu Srbije u ergometrima uspeh su zabeležili i takmičari KKK-a Navigator iz Paneva. Posebno se istakla Starčevka Anja Černak, koja je u konkurenciji seniorki osvojila srebro na 500 m, a treće mesto je zauzela u trci na 200 m. Dobri su bili i senior Vladimir Fišćag i pionir Bojan Marilović, koji su se plasirali u finale takmičenja.

IZVIĐAŠTVO: Svetosavski susreti

  • PDF

Tradicionalna izviđačka “Evrovizija“, takmičenje izviđača Srbije u pevanju izviđačkih pesama ove godine je održana u beogradskoj opštini Rakovica.

Pioniri Borca četvrti

  • PDF

Pioniri Odbojkaškog kluba Borac osvojili su četvrto mesto na međunarodnom novogodišnjem turniru u Novom Sadu. U konkurenciji od preko 100 ekipa iz Italije, Slovenije, Hrvatske, Češke i Srbije, klinci iz Starčeva su uspeli da ostvare veliki uspeh koji pokazuje da Borac ne mora da brine za svoju budućnost.

Odbojka: Odbojkaši i dalje u vrhu tabele

  • PDF

Posle zimske pauze nastavljena je trka za bodove i u Prvoj odbojkaškoj ligi Srbije. Odbojkaši Borca iz Starčeva sastali su se u glavnom gradu s ekipom Sterije.