Mon04222024

Azurirano03:37:23 PM GMT

Back SPORT SPORT

SPORT

Kajak

  • PDF

Na Prvenstvu Srbije u ergometrima uspeh su zabeležili i takmičari KKK-a Navigator iz Paneva. Posebno se istakla Starčevka Anja Černak, koja je u konkurenciji seniorki osvojila srebro na 500 m, a treće mesto je zauzela u trci na 200 m. Dobri su bili i senior Vladimir Fišćag i pionir Bojan Marilović, koji su se plasirali u finale takmičenja.

Pioniri Borca četvrti

  • PDF

Pioniri Odbojkaškog kluba Borac osvojili su četvrto mesto na međunarodnom novogodišnjem turniru u Novom Sadu. U konkurenciji od preko 100 ekipa iz Italije, Slovenije, Hrvatske, Češke i Srbije, klinci iz Starčeva su uspeli da ostvare veliki uspeh koji pokazuje da Borac ne mora da brine za svoju budućnost.

Odbojka: Odbojkaši i dalje u vrhu tabele

  • PDF

Posle zimske pauze nastavljena je trka za bodove i u Prvoj odbojkaškoj ligi Srbije. Odbojkaši Borca iz Starčeva sastali su se u glavnom gradu s ekipom Sterije.

Fudbal: Starčevačko proleće u novom ruhu

  • PDF

Dani odmora su ostali iza fudbalera starčevačkog Borca. U nedelju, 22. januara, novi šef stručnog štaba tog sportskog kolektiva Saša Miljković obavio je prozivku prvotimaca i održao prvi trening.