Thu04252024

Azurirano03:37:23 PM GMT

Back SPORT SPORT Pioniri Borca četvrti

Pioniri Borca četvrti

  • PDF

Pioniri Odbojkaškog kluba Borac osvojili su četvrto mesto na međunarodnom novogodišnjem turniru u Novom Sadu. U konkurenciji od preko 100 ekipa iz Italije, Slovenije, Hrvatske, Češke i Srbije, klinci iz Starčeva su uspeli da ostvare veliki uspeh koji pokazuje da Borac ne mora da brine za svoju budućnost.

Nakon pobeda u kvalifikacijama nad OK Šidom, OK Slovanom I OK Voša, usledio je duel u četvrtfinalu protiv pionira slavne Vojvodine i pobeda posle velike borbe. Poslednjeg dana turnira koji se igrao u velikoj hali SPENSA, Borac je u polufinalu ipak izgubio od Odbojkaškog kluba AS iz Beograda koji je kasnije i osvojio turnir. U meču za treće mesto Starčevci su izgubili od OK-a Srem iz Sremske Mitrovice. Ovaj turnir je bio veliko iskustvo za ove mlade dečake i sigurno je da će im ovaj uspeh biti dodatni motiv da nastave da se bave odbojkom i jednog dana zaigraju za prvi tim Borca.

Uspeh su postigli igrači: Filip Mijajlović, Uroš Tasić, Strahinja Dramićanin, Vladimir Luković, Mihajlo Ziriković, Aleksandar Antić, Vlada Radojević, Miljan Despotović, Nikola Gujaničić i Nemanja Pavlov zajedno sa trenerom Davorom Miloševićem.

Odbojkaški klub Borac se zahvaljuje d.o.o. Merac skele koji je obezbedio prevoz i smeštaj za ekipu u Novom Sadu. Svi zainteresovani dečaci i devojčice koji žele da treniraju odbojku mogu se javiti treneru Davoru Miloševiću na broj 064 209-6972.