Wed04242024

Azurirano10:21:21 AM GMT

Back Home

Vidomir Jelesijević, direktor Doma kulture:

  • PDF

- I pored teškoća koje su pratile društvo u celini Dom kulture može biti u potpunosti zadovoljan svojim radom i aktivnostima, a nadam se da to mišljenje dele i građani Starčeva. Pored redovnih aktivnosti, književnih večeri, tribina, programa za decu, muzičkih programa, posebno treba istaći letnji program, DŽI festival malih tamburaških sastava i rad galerije u kojoj je održano više od 10 izložbi.

Ono što posebno zabrinjava je činjenica da ništa nije urađeno na investicionom planu, što će se u 2012. godini sigurno uraditi. Treba napomenuti da je 2011.godine osnovano KUD- “Neolit“, koje je od Doma kulture dobilo sve uslove za rad uključujući i spreman ansambl za izvođenje kvalitetnog programa. Takođe, Dom je sarađivao i pomogao rad KKK-a.

U 2012. godini pored klasičnog programa, Dom kulture će nastaviti sa novim programima što će se posebno ogledati u muzičkoj aktivnosti i programima za decu. Dom kulture sa svojim saradnicima učiniće sve da i u 2012. godine građani budu zadovoljni i da i dalje očekuje dobru saradnju svim organizacijama u mestu kao i određena investiciona ulaganja.