Wed12292021

Azurirano09:26:14 PM GMT

Back AKTUELNO ::: DRUŠTVO

AKTUELNO ::: DRUŠTVO

STARČEVO U DOLINI JORGOVANA

  • PDF

Naš, a svetski događaj
U okviru projekta “Srbija, zemlja jorgovana“, u petak, 7. oktobra, u Pančevu, Starčevu i Jabuci zasađeno je 500 mladica ove plemenite i dugovečne biljke. U prijatnom ambijentu kafane “Đeram“, priređivače projekta dočekali su predstavnici Starčeva

EKOLOŠKE VEŠTINE NAŠE OPŠTINE

  • PDF

Starčevo rekorder u reciklaži
NVO “Eco Green Team“ u saradnji sa “BiS Reciklažnim centrom“, pančevačkim preduzećem za reciklažu elektronskog, električnog i računarskog otpada, pokrenuli su akciju na nivou Srbije, a sa ciljem da se građanima pomogne da se reše rashodovanih električnih uređaja koji godinama i decenijama “čame“ po tavanima, u šupama, podrumima, garažama...

POČELO IZVOĐENJE PRIKLJUČAKA NA KANALIZACIJU

  • PDF

U funkciji, na proleće
Nakon što je republička Skupština usvojila rebalans državnog budžeta za tekuću godinu i nakon što je usvojen amandman SVM-a da se dug prema Vojvodini isplati u tri rate do kraja godine (1. i 15. novembra i 1. decembra), čini se da je situacija u vezi radova na komunalnoj infrastrukturi u Vojvodini pred pozitivnim rešenjem.

Lezilebovići

  • PDF

Poslednja sednica Skupštine Grada još pre no što je počela, okvalifikovana je poligonom za predizborne aktivnosti. Tako i bi. Veliki i britki umovi, do sada uspavani, držaše pažnju televizijskog auditorijuma sve do pola noći.

ZGRADA NOVOG VRTIĆA GOTOVA DO PROLEĆA

  • PDF

Vrtić pod pločom
Nakon mnogo peripetija i posredovanja suda i inspekcijskih službi, a u kontekstu spora oko placa na kojem se gradi novi dečiji vrtić, građevinari su “ubacili u petu brzinu“ i za svega mesec dana podigli vrtić do ploče.