Sat11262022

Azurirano05:53:17 PM GMT

Back SPORT

SPORT

FUDBAL: Uspešan start fudbalera Borca

  • PDF

Novo prvenstvo Vojvođanske fudbalske lige-Istok 2011/2012. startovalo je 20. avgusta. Ekipu Borca u novoj sezoni sa klupe predvodi iskusni Pančevac Dragoljub Kuzmanović, a u letnjem prelaznom roku ekipa je pojačana sa nekoliko proverenih i talentovanih igrača. Na startu prvenstva zabeleženi su sledeći rezultati:

KOŠARKA: Počela liga košarkaša

  • PDF

Košarkaški klub Borac ovog leta obavio je izuzetno kvalitetne pripreme od 16. do 24. avgusta na Divčibarama, a tamo su otišla sva deca iz kluba, njih 27 kao i dva trenera: Zoran Kokanović i Marko Erdeljanac. Starčevce je svih devet dana na ovoj prelepoj planini poslužilo lepo vreme i omogućilo im da sve zamisli trenera sprovedu u delo i da pored treniranja obiđu i upoznaju se sa lepotom prirode.

BODI BILDING: Medalje za Starčevce

  • PDF

U subotu 27. avgusta održan je kup Vojvodine u fitnesu i bodi bildingu u Elemiru. Isidora Stanković iz Starčeva je osvojila 4. mesto u kategoriji model-fitnes.

MALI FUDBAL: Turnir u malom fudbalu

  • PDF

Ekipa Alkohol junajted iz Starčeva učestvovala je na fudbalskom turniru u Alibunaru. Takmičilo se 12 ekipa podeljenih u dve grupe.

IZVIDJAŠTVO: 100 godina - mladi!

  • PDF

Osmu smotru izviđača Srbije otvorenom je proglasila je ministarka omladine i sporta u Vladi Republike Srbije Snežana Samardžić-Marković. Svečanost je ujedno bila i obeležavanje jubileja sto godina izviđača u Srbiji.

Još članaka...

  1. ŠAH