Sat11262022

Azurirano05:53:17 PM GMT

Back AKTUELNO :::: DRUŠTVO

AKTUELNO ::: DRUŠTVO

Iz matičnih knjiga (avgust i septembar 2011.)

  • PDF

Rođeni:

Sonja Juga; Jelena Lukić; Danilo Stefanov; Veljko Filipović; Andrej Jovanović; Mateja Ristić; Mijat Vukosavljević; Nikola Stojanović; Vuk Jovanović; Danica Dostanić; Milica Đokić; Marko Mega; Una Đukić.

Obuka popisivača

  • PDF

Pripreme za najnoviji popis stanovništva Republike Srbije su u završnoj fazi. U našem mestu su određena četiri instruktora koji su se još ranije obučili za ovaj posao. Dragana Stojadinović, Ana Bajer, Mladen Uljarević i Dragana Samardžić, starčevački instruktori, u vremenu od 21. do 23. septembra obučavali su one koji će u oktobru ulaziti u naše domove i vršiti popis.

Dr Bojan Pajtić, predsednik Vlade Vojvodine, u izjavi za ”Dnevnik”

  • PDF

Republika zakida novac Vojvodini
Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić potvrdio je “Dnevniku“ da su tačni podaci o zakidanju pokrajinske kase u prenosu novca iz republičkog budžeta, zbog čega trenutno Pokrajina izvođačima radova duguje oko 3,5 milijarde dinara.

ZAJEDNIČKA AKCIJA FIRME “BOŽIĆ I SINOVI“ I MZ STARČEVO

  • PDF

Ekološke veštine naše opštine

PRIKUPLJANJEM OTPADA - DO VREDNIH NAGRADA


Poštovani Starčevci, Starčevke i deco Starčeva! Pozivamo vas da se pridružite akciji: Ekološke veštine naše opštine!

ODRŽANA DRUGA “ŽABARIJADA“

  • PDF

Kiza pobedio na takmičenju
U subotu 20. avgusta održana je druga po redu “Žabarijada“. Žitelji starčevačkog kraja po kome i manifestacija nosi naziv ove godine su organizovali takmičenje u kuvanju riblje čorbe na kome je bilo prijavljeno 38 kotlića.