Thu05192022

Azurirano05:53:17 PM GMT

Back KULTURA DEŠAVANJA U KKK-u Demo-masters - Naši na takmičenju “202“

Demo-masters - Naši na takmičenju “202“

  • PDF

Pančevačke grupe “Radio Amusement“, “Astoria“, “Trauma“ i “Breaking The Girl“, kao i starčevački “Kreativni nered“, nastupili su na devetom Demo mastersu Hita 202, u letnjoj bašti Doma omladine. Rok grupe iz našeg grada takmičile su se pred brojnom publikom na 9. Demo mastersu u kategoriji tribjut bendova.

- Od ova četiri benda dva će proći u sledeći krug. Imamo dva paralelna konkursa; jedan za utorske a drugi za tribjut bendove. Nagrada će za tribjut bendove biti pojačalo ili gitara, dok će konačni pobednik u autorskoj kategoriji dobiti izdanje. Naši planovi su da tokom jeseni i zime nastavimo masters turnir a krajem sledećeg leta očekuje nas novo finale. Finale prethodnog ciklusa očekuje nas u septembru a o tome ćemo javiti, kazao je Vladimir Janković DŽet.

- Osećamo se kao domaćini na ovoj svirci. Sa “Hitom 202“ smo proputovali pola Srbije: Zaječar, učestvovali smo na Demo mastersu, u “Dangubi“, na “Demo topu“ smo se “vrteli“. Uvek je bila dobra saradnja. Vlada i Olga stalno nam izlaze u susret. Uvek nas pozovu kad je negde u blizini Hit nedelje 202 uživo, rekao je Goran Milošević iz “Kreativnog nereda“.