Wed04242024

Azurirano07:32:40 PM GMT

Back KOMENTARI

KOMENTARI ::: PUTOPIS BEZ VIZA

EU - u pravom smislu te reči (4)

  • PDF

Vec nedelju dana sam kulturan građanin sela Starčeva (kako bi to nastavnik Vlasta umeo da kaže) u Barseloni. Razmišljam, možda je vreme da se obiđe i neki drugi kutak i zaviri u neki drugi grad neke evropske zemlje.

Berba jagoda

  • PDF

Počinje sezona jagoda, tih slatkih mirišljavih plodova, koje su pored trešanja prvo voće u sezoni. Da su stvarno fine i da su uvek bile cenjene vidimo po tome što se o jagodama i u bajci piše.

UOPŠT(in)AVANJE uOPŠTINAvanje

  • PDF

Posle deceniju i po raznih nagađanja i spekulacija, najtraženiji haški begunac pronađen je, kako to obično biva, tamo gde mu se niko nije nadao - kod svojih rođaka! Da stvar bude interesantnija skrovište i nije tako podaleko odavle, a to dodatno ostavlja trag na našu ionako burnu svakodnevicu...

Estrada

  • PDF

Nekako s proleća, u Srbiji su i dalje glavne teme fudbal, tenis i druga estrada. I to bi bilo sasvim u redu da živimo u uređenom društvu koje nema izazove poput naših. Visoka stopa nezaposlenosti, odnos Međunarodnog monetarnog fonda, haške obaveze, polarizacija oko ama baš svega, sve to je svakodnevica naše porodice, naše zemlje Srbije.