ORUŽANA PLJAČKA U STARČEVU: Fantom ispalio dva hica u prodavnici

Maskirani razbojnik naoružan pištoljem u utorak, 6. marta, u večernjim časovima, upao je u trgovinsku radnju “STS“ na Pančevačkom putu bb (kod Lolinice), opalio dva hica, isprepadao radnicu i pokupio pazar iz kase.

Prema rečima vlasnice Gordane Sekulić, nepoznato lice sa fantomkom na glavi uletelo je tevečeri, u 19:20, u pomenutu prodavnicu, u kojoj je u tom momentu bila samo radnica Gorica Janićijević. Lopov je uzviknuo: “Vadi pare, pucaću“, što je i uradio u sledećem trenutku. Metak je, na sreću, završio u plici s brašnom i sirćetom, nedaleko od prestravljene žene, koja nije pružala otpor, niti je odbijala da uradi ono što se od nje tražilo. Ipak, prestupnik je, s plenom, pri napuštanju lokala ispalio još jedan hitac uvis.

Vlasnica kaže da je policija stigla u roku od pet minuta, napravila uviđaj i obećala da će pojačati patrole u tom kraju. Inače, ova radnja je već u dva navrata bila meta - pre tri godine u nju je upao razbojnik s nožem, a 2008. takođe lice s fantomkom i pištoljem, kada je radila upravo Sekulićeva.

J.F.