All for Joomla All for Webmasters

Ispraćaj još jedne generacije

10 jul 2018
(0 glasova)

Dana 31. maja, ispratili smo još jednu generaciju osmaka naše škole. Čini se da je početak bio veoma davno, a opet tako blizu...

Razredne starešine: Vesna Stojanović, Vesna Rajić, Zorka Bjelić i učiteljice: Tatjana Celin, Vidosava Popović, Slavica Kozačenkov, svesni činjenice da je ovo samo početak jednog dugog puta kojim su krenuli i da ih čeka još mnogo “bitaka“ do konačnog cilja, ispratili su ih ponosno, setnim pogledima, verujući da će oni uspeti!

            To su deca koja znaju da vole druga, poštuju starije, razumeju različitosti i iznad svega imaju iskrenu dušu. Porukom: “Ostvarite sve svoje snove“ ispraćena je još jedna generaciju đaka osmaka.

            Matursko veče proslavljeno je, 5. juna, u restoranu “Santa Lučia“ u Pančevu. Učenici, zajedno sa nastavnicima,  veselo uz muziku i igru, obeležili kraj svog osmogodišnjeg školovanja. Ovo je generacija dece koja se istikla po pravom i iskrenom prijateljstvu i radu, što dokazuje i veliki broj vukovaca. Vukovci ove generacije su: Ivana Poštić, 8/1, Isidora Jović, 8/2, Teodora Jović, 8/2, Jovana Jović, 8/2, Milica Tornjanski, 8/2, Marija Šajić, 8/2 i Tijana Stamenković,  8/3.

            Ova generacija se istakla i po tome što ima dve učenice generacije - Mariju Šajić i Milicu Tornjanski.

D. Zilić Pećanin

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…