All for Joomla All for Webmasters

Održana prva garažna rasprodaja

10 jul 2018
(0 glasova)

Starčevo je ove godine dobilo izvanredan višenamenski prostor na trgu neolita.

Prostor pokriven nadstrešnicom, osim što služi kao pijaca, može se koristiti i u druge svrhe a jedna od mogućih namena jeste da se može koristiti i kao izložbeno - prodajni prostor.      

Na inicijativu Mesne zajednice u nedelju, 3. juna, na pijačnom platou organizovana je garažna rasprodaja. Ovaj vid trgovine u urbanim sredinama poznat je kao buvlja pijaca (buvljak), ali je ovaj termin kod nas devastiran i ne održava pravu čar ovog vida trgovine. Na evropskim buvljacima mogu se naći mnoge vredne stvari koje su ljudi čuvali u svojim domovima dok se nisu odlučiliu da ponude svoje kolekcije ili predmete druim ljudima.

            Garažna rasprodaja u Starčevu imala je izvanredan odziv ponuđača - 24 tezge bile su prepune raznih sitnica kojke su prodavci ponudili. Odziv kupaca možda nije bio najbolji ali s obzirom na to da je ovo prva ovakva akcija - ipak se može reći da je uspela. I biće ponovljena 1. jula.

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…