All for Joomla All for Webmasters

FANTASTIČAN NASTUP MOSKOVSKIH PANKERAU KKK-u: Rusi “zapalili“ Starčevo

10 maj 2018
(0 glasova)

Ska-kor bend iz Moskve pod nazivom “The Dead President” nastupio je u sredu, 4. aprila, u Kreativnom kulturnom klubu koji je zajedno sa Domom kulture organizovao prvu od nekoliko internacionalnih svirki ovog proleća.

Ovo je bio samo jedan od niza koncerata stranih izvođača  koji će se ove sezone održati u KKK-u. Iako je bio radni dan to nije smetalo publici da u velikom broju ispuni koncertni prostor i podrži goste iz Rusije.

Frontmen ovog benda Artiom Mazurin nakon nastupa za SN je izjavio: 

- Naša ovogodišnja evropska turneja je ukupno brojala 16 koncerata, Započeli smo je u Belorusiji a zatim smo imali niz koncerata u Nemačkoj, Češkoj, Slovačkoj i Srbiji. Ne mogu reći da je od navedenih zemalja negde bilo loše ili da smo doživeli bilo kakvu neprijatnost, ali u Srbiji smo se osetili kao da smo kod kuće. Takvo gostoprimstvo nismo nigde doživeli! Našli smo vremena da jedan dan provedemo u glavnom gradu Srbije, u Beogradu, a onda smo u predvečerje stigli u Starčevo. Odmah nam je bilo jasno, po izgledu kluba u kojem ćemo nastupiti, da je u pitanju mesto koje ima tradiciju i da nismo pogrešili, iako je u pitanju manje naseljeno mesto. Tako se i pokazalo, najbitnije je da je publika zadovoljna koncertom i da je klub bio pun. Sutradan smo iskoristili priliku da se prošetamo Starčevom gde smo napravili niz fotografija koje će nam ostati draga uspomena. Narednom prilikom, ako to mogućnosti budu dozvoljavale, rado ćemo Starčevo ponovo svrstati u deo turneje - naglasio je Mazurin.

Pre grupe iz Rusije, u KKK-u je nastupio pančevački “Ukratko Štef“, koji je dobro zagrejao publiku pred nastup glavnih gostiju večeri. Ulaz na ovaj koncert bio je besplatan, kao što će to biti i na narednim koncertima u Kreativnom kulturnom klubu.

G.M.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…