All for Joomla All for Webmasters

ODBOJKA: Pobeda Borca u Mitrovici

07 april 2018
(0 glasova)

U nastavku prvoligaške sezone Borac je, najpre, u sedamnaestom kolu kao gost savladao tim Klek Srbijašume  sa maksimalnim rezultatom, a potom, u narednom kolu, kao domaćin ekipu Jagodine sa 3:1.

Potom je tim iz Starčeva gostovao na Kosovu, ekipi Kosovske Mitrovice, koju je takođe savladao sa 3:1 (po setovima 25:16, 25:13, 24:26 i 25:20).

            Još pre ovog meča Starčevci su označeni kao favoriti. Taj status su opravdali i relativno lako, već u prva dva seta, obezbedili nova tri boda u borbi za mesto na tabeli koje vodi u baraž za popunu Superlige. Treći set je dobio domaćin “na razliku“, a u četvrtom setu Borac je odigrao taman koliko treba za pobedu. Na ovoj utakmici Borac je nastupio u sledećem sastavu: Nenad Madić, Saša Rajković, Milan Zindović, Davor Milošević, Bojan Poznić, Nikola Krstić, Nemanja Miletić, Jovan Kovačić, Vladimir Luković i Aleksandar Gavrilov.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…