All for Joomla All for Webmasters

Starčevačke novine

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Ime: Vladimir Luković.

Godište: 1999.

Klub: OK Borac, Starčevo.

Pozicija: tehničar (dizač)

Cilj je unaprediti usluge

            Gradsko veće, a potom i Skupština Grada Pančeva, prihvatili su plan poslovanja Javnog komunalnog preduzeća ”Starčevac” za 2018. godinu. Tim povodom, razgovarali smo sa direktorom ovog komunalnog preduzeća, Milanom Bačujkovim.

Eksluzivni gost prepoznatljive rubrike tekućeg broja “Starčevačkih novina“, koje ove godine slave 25-togodišnjicu, je Mauric Ivanković, rođen 14. jula 1951. godine, u pančevačkoj bolnici, ali je veliki deo života proveo (i još uvek provodi) u Starčevu, odakle su i roditelji Katarina (rođena Radočaj) i otac Stevan, a ima i dve godine mlađu sestru Anu. NJihovo špic-name je Štroka, što se i samom Mauricu uvrežilo kao nadimak.

Želim da ostanem u Starčevu

 En Alfonso (Anne Alfonso) rođena je 1991. godine u gradu Porac u oblasti Pampanga na Filipinima.

Stabilnost pre svega

            Koje su investicije sprovedene u prošloj godini u komunalnom sektoru kako bi on i dalje funkcionisao bez problema?

Trotoar koji vodi od pijačnog platoa ka Ulici Ive Lole Ribara uništen je i prilikom padavina tu se stvara velika bara koju nije moguće zaobići.

Tokom prošlog meseca dogodilo se nekoliko havarija na vodovodnoj mreži.

            Da su Starčevci nenadmašni u spravljanju jednog od najomiljenijih vojvođanskih delikatesa, dokazali su u nedelju, 28. januara, u selu Jakovu u blizini Surčina, kada su postigli ubedljivo najbolje rezultate na tamošnjoj drugoj ”Pihtijadi”.

Strana 1 od 5
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…