Odštampajte ovu stranicu

KOŠARKA: Odigran turnir u Beogradu

11 februar 2018
(0 glasova)

Nakon pauze oko  novogodišnjih praznika košarkaši Borca počeli su  sa treninzima sa svim selekcijama: mini basket,  mlađi pioniri i pioniri.

Košarkaši su pravili pauzu par dana oko Nove godine jer su morali da se pripremaju za plej-of prvenstva Vojvodine kada pioniri, 28. janura, putuju u Novi Bečej na megdan ekipi KK-a Jedinstvo.

            Dana 14. januara, KK Borac je učestvovao sa selekcijom mini-basket (deca 2007. i 2008. godište), u Beogradu, na 18. međunarodnom mini-basket turniru pod nazivom  “Rajko Žižić“, na kome su odigrane dve utamice. Prvu su naši mališani odigrali sa ekipom KK-a BB Basket, gde su se dobro pokazali i kvalitetno odigrali i na kraju pobedili sa 17:15. Posle pauze od pola sata usledila je druga utakmica ovaj put protiv KK-a Mondo Basket. U ovoj utakmici, Starčevci od samog početka pružili bolju igru i pokazali zavidnu tehniku, a zahvaljujući dobroj odbrani, Borac i ovu utakmicu rešava u svoju korist sa 32:22.

            Zahvaljujući pobedama u obe utakmice, sva deca su dobila medalje i pehare, a moglo bi se zaključiti da mališani iz Starčeva mogu ravnopravno da se nose sa beogradskim ekipama a Starčevo ne mora da brine za budućnost košarke jer ima talentovane mlade košarkaše.

            Potom, 19. januara,  Starčevci su ugostili ekipu KK-a Kris-Kros u prijateljskoj utakmici mlađih pionira. Videla se lepa igra sa obe starne a na kraju Pančevci izlaze kao pobednici sa rezultatom 73:58.

            KK Borac je, 13. januara, odveo decu u Halu sportova u Pančevu, gde je odrađen trening u terminu od sat i po vremena, koji je dobijen zahvaljujući Sportskom savezu Pančevo.

Zoran Kokanović

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…