Odštampajte ovu stranicu

ODBOJKA: Poraz od Partizana

11 februar 2018
(0 glasova)

Prošlog vikenda odigran je derbi Prve lige u odbojci između trećeplasiranog Borca i beogradskog Partizana koji je na drugom mestu na tabeli.

Pobeda je bila važna i jednima i drugima jer bi bolji tim u ovom meču stekao prednost u borbi za baraž za popunu Superlige. Borac je u ovu utakmicu ušao oslabljen jer je u pauzi prvenstva ostao bez jednog od najboljih igrača, Nemanje Dukića, koji je karijeru nastavio u inostranstvu.

            Meč je započeo neizvesno a igralo se poen-za-poen, sve do sredine seta kada je Borac na tehničkom tajmautu imao prednost od dva poena. Međutim, u finišu seta Partizan je uspeo da napravi seriju od čak 9:1 i tako dobije prvi set sa rezultatom 25:20. U drugom delu meča na terenu su se našli igrači Borca sa manjom minutažom, pa je to olakšalo posao Beograđanima koji drugi set lako osvajaju sa rezultatom 25:14. Treći set je bio najzanimljiviji. Borac je držao situaciju pod svojom kontrolom a naročito su se istakli Milan Zindović, Nenad Madić i Bojan Poznić koji je doprineo velikom broju poena za domaći sastav. Borac je sve vreme vodio sa dva i više poena, čak i pet, stigavši i do dve set lopte. No, igrači Partizana ostali su koncentrisani i, najpre, uspeli da stignu prednost domaćih a potom i da zasluženo slave sa 26:24, za konačnih 3:0 u setovima.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…