Odštampajte ovu stranicu

“Neolit“ spreman za 2018.

11 februar 2018
(0 glasova)

Nakon mesec dana pauze u radu folklornih sekcija KUD-a, obeležavanja praznika, druženja i lepih trenutaka,  KUD “Neolit“ je nastavio svoju, kako se nadaju,  uspešnu sezonu 2017/2018.

U prvom planu za 2018. godinu su smotre folklora, kako za dečije uzraste, tako i za izvođački ansambl KUD-a. Ciljevi su da se folkloraši domognu nekog odličja na tim smotrama. U planu su i turneje za sve sekcije, nove saradnje sa drugim KUD-ovima, koncerti u Starčevu kao i širom Srbije, nastavak manifestacije “Korakom tradicije“ koja već dve godine za redom puni salu Kulturnog centra u Pančevu a u planu je i nabavka narodnih nošnji kako za mlađe tako i za starije članove KUD-a. 

            U sali Doma kulture  od samog početka godine vredno se radi, pripremaju se nove koreografije, a obnavlja se i znanje iz starijih. Počinju pripreme za smotre  kako bi se sve dovelo do perfekcije. Tu su probe pevanja i probe muzičara.

            Svi oni koji bi hteli da se pridruže velikoj folkloraškoj porodici mogu to da urade veoma lako. Ono što  je potrebno jeste da imate volju,  snagu, veru u sebe i svoje sposobnosti. Da volite muziku, druženje, igranje, putovanje… KUD-ovci vas pozivaju da im se pridružite utorkom i petkom od 18 sati u Domu kulture.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…