All for Joomla All for Webmasters

Starčevačke novine

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Prva sednica Skupštine Mesne  zajednice Starčevo u 2018. godini održana je 17. januara. Prisutni na sednici bili su: Aca Dimitrić, Petar Andrejić, Dalibor Adamov, Goran Stojanović, Zorica Kalićanin, Miroslav Kužet, Brankica Dragojerac, Jova Bajer, Mićo Jakovljević, Željka Nedić, Radovan Stanković i Anton Deninger, kao članovi Skupštine, zatim predsednik i zamenik predsednika Izvršnog odbora   Vesna Radosavljević i Željko Terzić, gradski odbornik Vitomir Filipović, direktor JKP-a “Starčevac“ Milan Bačujkov i zapisničar Predrag Stanković.

Na pravoslavni Božić i sutradan, 7. i 8. januara, u našem mestu zabeleženo je povećano zagađenje vazduha.

Vredni radnici JKP-a “Starčevac“ iskoristili su lepo vreme početkom meseca pa su očistili smetlište koje se formiralo uz glavni put ka Pančevu u delu između otkupne stanice sekundarnih sirovina i nekadašnje kafane “Orač“.

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u organizaciji Crvenog krsta i Mesne zajednice Starčevo sprovedena je u petak, 12. januara.

Sredinom januara, na inicijativu udruženja “Vinčanski neolit“ a u organizaciji Mesne zajednice Starčevo, u Gradskoj kući u Pančevu održan je sastanak sa Nemanjom Rotarom, gradskim većnikom za kulturu, povodom obeležavanja 110 godina od početka istraživanja neolitskih kultura u Vinči i Starčevu.

Nije teško razvaliti drvena vrata na tezgi. Dovoljno je imati koeficijent inteligencije ravan broju cipela i nešto malo snage.

ZONA 30 je deonica na glavnom putu na koju će vozači sada morati još više da obrate pažnju.

ODRŽAVANJE javne rasvete u Starčevu vrši se periodično. Iako je to posao koji je u nadležnosti Grada, Mesna zajednica se veoma trudi da stanje javne rasvete u naselju bude na najvišem nivou.

Strana 1 od 4
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…