All for Joomla All for Webmasters

ATLETIKA: Miloš treći u Beogradu

07 januar 2018
(0 glasova)

AK Dinamo je jedini klub koji je imao dva “top 10“ atletičara u generalnom plasmanu Prvog Beogradskog maratona zahvaljujući bratskom tandemu iz Starčeva.

Miloš Milovanović iz Atletskog kluba Dinamo osvojio je treće mesto rezultatom 1:14.20, dok je njegov brat Marko bio šesti sa rezultatom 1:16,07.

            U Beogradu je, 3. decembra, održan prvi beogradski polumaraton. Trka dužine 21 kilometar održana je uprkos lošim vremenskim uslovima. Na njoj su učestvovali i atletičari iz Pančeva Miloš i Marko Milovanović i Slobodan Marinkov. Više od 3.500 ljudi iz 35 zemalja sveta, među kojima i najbolji dugoprugaši iz regiona, učestvovalo je na prvom  Beogradskom polumaratonu, praćeni neverovatno lošim vremenskim uslovima. Sneg, jedan stepen iznad nule, hladan vetar i teška i zahtevna staza bili su pravi izazov.

            Prvo mesto osvojio je srpski Olimpijac Darko Živanović, drugo kenijski atletičar Stenli Kipruto, a treće naš Starčevac Miloš Milovanović.

V. J-P.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…