All for Joomla All for Webmasters

ODBOJKA: POČELA NOVA SEZONA

06 decembar 2017
(0 glasova)

Odbojkaši Borca započeli su novu sezonu u Prvoj ligi Srbije. Nakon pet odigranih kola OK Borac nalazi se na devetom mestu na tabeli sa dve pobede i tri poraza.

Starčevci su, najpre,  na startu sezone zabeležili dva poraza protiv beogradskih klubova, s maksimalnim rezultatom: kao gosti protiv Partizana a potom i kao domaćini u Hali sportova na Strelištu protiv Železničara. Tek u trećem kolu Borac osvaja prve bodove i to na gostovanju u Velikom Gradištu u utakmici koju je starčevački tim dobio sa 3:1.

U nastavku prvenstva, Borac ponovo gubi bodove na svom terenu, ovaj put protiv Mladenovca (1:3) da bi opet slavio u gostima, u Futogu, protiv istoimene ekipe sa 3:0. Potom je starčevački ligaš savladao u šestom kolu Klek sa maksimalnim rezultatom našavši se tako na osmom mestu na tabeli Prve lige Srbije. U vreme zaključenja ovog broja novina, Borac je u sedmom kolu gostovao ekipi Jagodine.

P.A.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…