All for Joomla All for Webmasters

Starčevačke novine

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Sednica Skupštine Mesne zajednice Starčevo  održana je u ponedeljak, 30. oktobra. Prisutni na sednici bili su: Aca Dimitrić, Petar Andrejić, Dalibor Adamov, Goran Stojanović, Zorica Kalićanin, Miroslav Kužet, Brankica Dragojerac, Jova Bajer, Mićo Jakovljević i Anton Deninger, kao članovi Skuštine, kao i predsednik i zamenik predsednika Izvršnog odbora Skupštine MZ Starčevo Vesna Radosavljević i Željko Terzić, i gradski odbornik Vitomir Filipović.

Ekipe “Elektrovojvodine“ izvele su u toku prošlog meseca, 15-18. novembra, obimnu akciju seče granja iznad visokonaponske i niskonaponske mreže u našem mestu.

Gasifikacija Starčeva još nije u potpunosti završena. Iako se očekivalo da će do zime ovaj posao biti gotov, rokovi su produženi zbog činjenice da je tek nedavno određena lokacija za izgradnju merno-regulacione stanice.

Organizacija Crvenog krsta Pančevo dobila je iz Pokrajinskih robnih rezervi dvadesetak paketa neophodnih životnih namirnica.

U Maloj sali Doma kulture u Starčevu, drugog novembarskog četvrtka, u organizaciji Mesne zajednice Starčevo, Doma kulture, Crvenog krsta, Zavičajnog udruženja “Stari Ras“, a ponajpre zahvaljujući našoj sugrađanki Vesni Dragojerac, koja se ovim poslom bavi više godina, organizovano je   poučno i profesionalno predavanje o transplataciji organa i problemima sa kojima se susrećemo u ovoj oblasti medicine.

Učenici naše škole zajedno sa svojim učiteljima i nastavnicima obeležili su 230 godina od rođenja reformatora našeg jezika Vuka  Karadžića, čije ime škola sa ponosom nosi.

U sklopu izvršnih organa Saveza izviđača Srbije postoji osam timova koji rade na ostvarenju misije izviđača i unapređenju programa koji sprovodi Savez. Jedan od njih.

Društvo pčelara iz Starčeva organizovalo je predavanje pod nazivom “Mere agrarne i ruralne politike u Srbiji i deklaracija o GMO“, u sredu, 22. novembra, u Svečanoj sali MZ Starčevo.

Strana 1 od 5
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…