All for Joomla All for Webmasters

PČELARSTVO TOKOM ZIMSKIH MESECI: Održano predavanje pčelarima

06 decembar 2017
(0 glasova)

Društvo pčelara iz Starčeva organizovalo je predavanje pod nazivom “Mere agrarne i ruralne politike u Srbiji i deklaracija o GMO“, u sredu, 22. novembra, u Svečanoj sali MZ Starčevo.

 

Pored pčelara-domaćina ovom predavanju su prisustvovale i njihove kolege iz okolnih mesta. Predavač je bio redovni profesor na Poljoprivrednom fakultetu Univerziteta u Beogradu, profesor doktor Milan M. Ševarlić. Steva Petrović,  sekrtetar starčevačkog društva pčelara, za SN kaže: 

- Od polovine novembra počeli smo sa zimskim aktivnostima pčelarskog društva. Prvo predavanje već je održao jedan od kolega pčelara a danas nam je u goste došao Milan M. Ševarlić,  koji je održao zanimljivo predavanje.

Pčelari su počeli sa pripremama za sledeću pčelarsku sezonu a to znači pored redovne pripreme u radionicama veoma su važna i  predavanja, razmena iskustava i nadogradnja znanja o pčelama.

G. M.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…