All for Joomla All for Webmasters

Starčevačke novine

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Privedeni su kraju radovi na drugoj fazi uređenja Trga neolita (pijačni plato i šetalište).

Centar Starčeva već duže vreme “okupirali“ su psi bez vlasnika.

Fudbalske i druge predrasud; “Balkanski narodi kao da su oduvek bili opterećeni međusobnim predrasudama, a ta neutemeljena negativna mišljenja, kao i simpatije, prepliću se do dana današnjeg“

Mesni odbor Socijalističke partije Srbioje je u sredu, 4. oktobra, obeležio dan oslobođenja Starčeva u Drugom svetskom ratu.

Mesni odbor Srpske napredne stranke inicirao je akciju orezivanja granja sa starčevačkih raskrsnica.

U sklopu plana istraživanja nafte i gasa u 2017. godini, NIS a.d. Novi Sad će, u novembru i decembru, prema projektu “3D Južni Banat 2“, vršiti seizmička istraživanja na prostoru Starčeva.

U četvrtak, 9. novembra, sa početkom u 17 časova, u Maloj sali Doma kulture organizovaće se potpisivanje donorskih kartica građana sa teritorije našeg i okolnih naseljenih mesta.

Festival ekologije, i urbane kulture “Ring the Alarm“  održan je od 29. septembra do 1. oktobra na dunavskom nasipu, na sedam kilometara od Starčeva, a ove godine bio je u znaku pošumljavanja, kako su i najavili organizatori iz Autonomnog kulturnog centra “Egzoprostor“ iz Vinče.

Strana 1 od 5
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…