All for Joomla All for Webmasters

RADOVI U TOKU NOVI: PLATO S PIJACOM

08 novembar 2017
(0 glasova)

Privedeni su kraju radovi na drugoj fazi uređenja Trga neolita (pijačni plato i šetalište).

Posao vredan 25 miliona dinara finansirali su AP Vojvodina i Grad Pančevo dok je projekat pripremila Mesna zajednica. Izgrađena je nadstrešnica ispod koje će biti smeštene metalne i drvene tezge (ove druge će biti mobilne i moći će da se pomeraju) a ovaj prostor će moći, osim za pijačne, da se koristi i za druge namene. U produžetku platoa izgrađen je nastavak šetališta koji se oslanja na već izgrađeni deo Trga kod crkve na kome je postavljen odgovarajući urbani mobilijar, kao i ostava i javni toalet. Ono što je preostalo jeste vodovodni priključak za česmu i hidrant a ovaj posao je u toku.

Na Košarkaškom igralištu u Ulici Borisa Kidriča, zamenjene su košarkaške table, a na igralištu u Sremskoj, postavljena je koš-tabla kao i novi golovi.

U sklopu priprema za zimsku sezonu, JKP “Starčevac“ je spremio mehanizaciju za čišćenje snega a nabavljen je i novi traktorčić.

Grb Starčeva u trodimenzionalnoj tehnici, postavljen je na zdgradi Doma kulture i na Trgu neolita

Posledice nevremena koje je zahvatilo naše mesto tokom prošlog meseca

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…