Odštampajte ovu stranicu

KOŠARKA: Upis novih članova, dečaka i devojčica

13 oktobar 2017
(0 glasova)

Nakon julske letnje pauze, Košarkaški klub Borac nastavio je sa radom od 1. avgusta,  i to sa treninzima sa svim selekcijama.

Najpre je Borac organizovao turnir u basketu tri-na-tri, 14. avgusta, a ove godine pobedila ekipa Starčeva, u finalnoj utakmici sa ekipom Omoljice.

            Starčevci su potom, 26. avgusta, odigrali prijateljsku utakmicu pionira u Pančevu sa KK-om Tamiš  a to je ujedno bila i pripremna utakmica za predstojeće takmičenje u okviru Košarkaškog saveza Vojvodine gde će Borac nastupiti sa dve selekcije: pionirima i mliđim pionirima. U ovoj utakmicu Starčevci pobedili sa rezultatom 62:60, s tim što je tokom cele utakmice Borac bio u ubedljivoj prednosti.

            Najmlađi članovi košarkaškog kluba Borac iz Starčeva, deca 2005-2010. godište, 8. septembra, ugostili su u Starčevu  ugostili ekipu KK-a Virtus iz Pančeva i pobedili sa 59:50. Najbolji na ovoj utakmici bili su:  Miljan Raičević, Luka Aleksić  Filip Milenković i Lazar Jovanović.

            Dana 16. septembra KK Borac je učestvovao na promotivnom treningu KK-a Crvena  zvezda održanom u Pančevu, na kome su naši mališani pokazali zavidni kvalitet. Četvrto mesto  osvojio je Lazar Milanović, dok je u finalnom takmičenju Danilo Radosavljević zauzeo drugo mesto.

            KK Borac vrši upis dečaka i devojčica uzrasta od 1. do 7.  razreda osnovne škole. Svi zainteresovani mogu se javiti na broj telefona: 063/838-56-59.

Z. Kokanović

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…