All for Joomla All for Webmasters

Produženi boravak - “Zvezdice“

13 oktobar 2017
(0 glasova)

Kao i prethodnih godina tako i ove, naša škola pruža deci mogućnost produženog boravka. Produženi boravak je neobavezni oblik neposrednog vaspitno-obrazovanog rada, koji se sprovodi van radovne nastave i ima svoje pedagoške, vaspitne, zdravstvene i socijalne vrednosti.

U produženom boravku deca se druže, imaju pomoć učitelja u radu domaćih zadataka, vežbaju, učestvuju u kreativnim (likovnim, muzičkim) radionicama, kao i onima iz oblasti kulture življenja, tolerancije, svakodnevnim sportskim aktivnostima i boravku na svežem vazduhu. Deca u produženom boravku imaju ručak i užinu. Hrana je uvek topla i prilagođena deci. Plan i program, kao metode i oblici rada, prate plan i program redovne nastave i realizuju u saradnji sa učiteljicom redovne nastave, kao i pedagogom i psihologom. Učenici stiču nova znanja, radne navika, veštine, osamostaljivaju se, socijalizuju... U cilju njihovog srećnijeg detinjstva, zajedno sa učiteljicom LJiljom Velinov, u produženom boravku njihov uspeh i napredak je neizbežan.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…