All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošlica prvacima i zabavištancima

13 oktobar 2017
(0 glasova)

“Raduje se danas škola, budući joj stižu đaci, svi ih redom pozdravljaju:

- DOBRO NAM DOŠLI PRVACI! “

Učenici petih razreda sa svojim učiteljicama su i ove godine upriličili svečanost budućim prvacima i njihovim roditeljima. Zanimljivom scenskom dramatizacijom i ritmičkim nastupom , prijem novih đaka počeo je veselo!

Ove školske godine upisano je 75 prvaka. Dobrodošlica direktora naše škole, Saše Tasića, učinila je da se mališani osete u novom školskom ambijentu vrlo ponosno!

Prozivkom učiteljica Alise Uskoković, 1/1,Slađane Kostić, 1/2 i Vesne Đorđević, 1/3, naši prvačići su sigurnim koracima pristupali svojoj novoj družini. Rame uz rame, držeći se za ručice, sa mnogo poverenja u učiteljice koje su ih povele ka učionicama, smeštali su se u školske klupe na kojima je bilo pregršt poklona, ali najveće zadovoljstvo pričinile su korpe pune ukusnih slatkiša kojima su se veoma obradovali!

Ove školske godine upisano je 55 predškolaca. U holu vrtića “Kremenko“ mališanima je, direktor naše škole Saša Tasić,  poželeo dobrodošlicu kao i vaspitačice Danijela Jajić, Đurena Veljković i Tamara Veljković.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…