All for Joomla All for Webmasters

”SISTEM 48”

14 avgust 2017
(0 glasova)

U Pančevu od 2011. godine funkcioniše jedinstveni “Sistem 48“ za rešavanje komunalnih problema u gradu. Od kada je sistem uspostavljen, za prijavu komunalnih problema, dovoljan je jedan telefonski poziv, SMS poruka, i-mejl ili pristup portalu “Sistem 48“ na njnjnj.pancevo.rs.

Ovaj sistem je osmišljen da bi građanima bio na usluzi i kao takav stoji na raspolaganju 24 sata.

            Sagledavajući savremene i realne potrebe u komunikaciji i pružanju usluga građanima, Grad Pančevo jer otišao korak dalje - kreirana je i andoid aplikacija “Sistema 48“, koja dodatno pojednostavljuje korišćenje sistema i omogućava građanima da u trenutku reaguju i prijave komunalni problem i to sa same lokacije, jednostavno i brzo.

            Aplikaciju je za Grad Pančevo izradila firma “Mega Computer Engineering“ iz Beograda , koja je 2011. osmislila i softversko rešenje za “Sistem 48“. Mobilna aplikacija je izrađena kao nadogradnja postojećeg “Sistema 48“ u cilju omasovljenja upotrebe ovog sistema od strane građana.

Po funkcionalnosti i mogućnostima, možemo je smatrati prvim celovitim rešenjem za android aplikacije “Sistema 48“, a takođe i među prvim android aplikacijama u lokalnim samoupravama u Srbiji.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…