All for Joomla All for Webmasters

SPORT

Jato “Šumski mravi“ realizovalo je u nedelju, 4. juna, prethodno odloženi izlet do vodica. Na mesto izleta, koje se nalazi oko šest kilometara od centra Starčeva, krenulo se u ranim jutarnjim satima, kako bi se izbegla vrućina.

Sezona 2016/2017. je završena a fudbaleri Borca na kraju su zauzeli šesto mesto na tabeli sa istim brojem bodova kao i petoplasirano Jedinstvo iz Kačareva.

Seniori Borca nastavili su takmičenje u Letnjoj regionalnoj ligi grupa “A“, koja obuhvata južni Banat. Dana 20. maja Starčevci su otputovali u Crepaju da odigraju meč protiv ekipe Družina Kozlovac.

Pioniri Ragbi kluba Borac zauzeli su treće, a petlići četvrto mesto na Trofeju Beograda koji je održan u nedelju, 18. juna, na stadionu Kralj Petar prvi u Beogradu.

U okviru takmičenja “Kup Pančeva“ ovog vikenda je Lovačko udruženje “Pančevo“ organizovalo takmičenje u gađanju glinenih golubova na strelištu u Starčevu.

Sezona turnira za najmlađe fudbalere FK-a Borac se lagano privela kraju. Završena je zimska Liga budućih šampiona a završnica turnira se igrala na Zlatiboru iz koje su starčevački petlići izašli kao pobednici a u sveukupnom plasmanu osvojili su peto mesto u Srbiji.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…