All for Joomla All for Webmasters

Starčevačke novine

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Redovna sednica Skupštine MZ Starčevo održana je u ponedeljak, 5. juna. Prisutni na sednici bili su: Aca Dimitrić, Petar Andrejić, Dalibor Adamov, Goran Stojanović, Zorica Kalićanin, Miroslav Kužet, Brankica Dragojerac, Miša Sokolović, Željka Nedić, Mićo Jakovljević i Anton Deninger kao članovi Skupštine, predsednik i zamenik predsednika Izvršnog odbora Skupštine Vesna Radosavljević i Željko Terzić, gradski odbornik Vitomir Filipović i zapisničar Predrag Stanković.

Pored biciklarnika  ispred Mesne zajednice, i onih na Trgu neolita, JKP “Starčevac“ je, na zahtev MZ Starčevo, izradio i postavio nove.

Građani Starčeva i oni koji se zadese u centru našega mesta, ovih dana mogu primetiti građevinske radnike koji oko crkve Svetog Mauricija postavljaju skele i ubrzano se pripremaju za početak radova.

GRADI SE PIJACA I ŠETALIŠTE

Ovih dana su u strogom centru Starčeva, na Trgu neolita otvorena dva velika gradilišta. Prvo od njih je dugo najavljivano uređenje poslovne infrastrukture, u sklopu čega će biti uređena pokrivena pijaca sa novim tezgama, prilaz i parking ispred “Podunavlja“ kao i novo šetalište.

Sezona turnira za najmlađe fudbalere FK-a Borac se lagano privela kraju. Završena je zimska Liga budućih šampiona a završnica turnira se igrala na Zlatiboru iz koje su starčevački petlići izašli kao pobednici a u sveukupnom plasmanu osvojili su peto mesto u Srbiji.

U okviru takmičenja “Kup Pančeva“ ovog vikenda je Lovačko udruženje “Pančevo“ organizovalo takmičenje u gađanju glinenih golubova na strelištu u Starčevu.

Pioniri Ragbi kluba Borac zauzeli su treće, a petlići četvrto mesto na Trofeju Beograda koji je održan u nedelju, 18. juna, na stadionu Kralj Petar prvi u Beogradu.

RAGBI - LJUBAV ZA SVA VREMENA

Strana 1 od 5
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…