All for Joomla All for Webmasters

VESTI IZ ŠKOLE

05 jul 2017
(0 glasova)

Na republičkom takmičenju “Informatička olimpijada osnovaca“ održanom  20. maja, Aleksandar Grozdić, 8/1, osvojio je treće mesto.

Učenik Ognjen Škrbić, 6/1, osvojio je prvo mesto na međunarodnom takmičenju iz matematike pod nazivom “Kengur bez granica 2017.“.

U periodu od 19. do 26. maja, na Divčibarama je realizovana Škola u prirodi za 50 učenika od prvog do trećeg razreda. Šesnaest učenika prvog i drugog razreda iz produženog boravka vodila je učiteljica Alisa Uskoković, 17 učenika 3/2 učiteljica Slavica Kozačenkov i 17 učenika 3/4 učiteljica Snežana Antonijević. Učenici su svih sedam dana boravka na Divčibarama proveli u vedrom raspoloženju šetajući po prirodi i osvajajući vrhove planine Maljen. Nastava je realizovana po planu i programu rada. Večernji časovi su bili ispunjeni raznim zanimljivim aktivnostima: kvizovi, igre bez granica, maskenbal i na kraju, obavezno, žurka. Deca su se vratila prepuna utisaka, sa željom da i iduće godine posete ovu prelepu planinu.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…