All for Joomla All for Webmasters

DECA IZ KOMŠILUKA

22 jun 2017
(0 glasova)

Starčevo godinama unazad, pored velikog broja sportista, neretko može da se pohvali i vrhunskim sportistima koji su ostvarivali rezultate kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Ivan, Jovan i Vitomir Salihović su mladi Starčevci pred kojima je sigurno svetla sportska budućnost. Ivan ima 10 godina i golman petlića FK-a Borac i osvajač je pehara za najboljeg golmana turnira “Lige 7“. Godine 2016. branio je mrežu petlića OFK-a Beograd na turniru u Mađarskoj gde su osvojili prvo mesto.

            Jovan sa 12 godina trenira boks i fudbal. Kao bokser,  u kategoriji školaraca do 46 kg, osvojio je jednu zlatnu i dve srebrne medalje. Na prvenstvu Beograda osvojio je zlato a na prvenstvu Srbije osvojio je dve srebrne medalje i pehar, kao najtalentovaniji bokser. U nedelju, 14. maja, odlikovan je srebrnom medaljom na turniru u Kragujevcu.

            Vitomir ima 17 godina i trenira boks u BK-u Profesionalac, kod trenera Zvonka Dimitrijevića. Na prvenstvu Srbije osvojio je zlatnu i srebrnu medalju a na prvenstvu Beograda osvojio je zlatnu medalju. Dobitnik je pehara bokserskog kluba za koji trenira, za najboljeg boksera-juniora za 2016. godinu. Pohađa Tehničku školu “23 maj“ u Pančevu, smer frizer, za koju je na republičkom takmičenju osvojio visoko drugo mesto u konkurenciji od 400 učenika. Svakako će u budućnosti bar još jedan zid biti popunjen odlikovanjima ovo troje braće koji svakodnevno nižu uspehe.

G. Milošević

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…