Odštampajte ovu stranicu

KREATIVNI KULTURNI KLUB: Prva postava je spremna

22 jun 2017
(0 glasova)

Starčevački pank-rok sastav “Kreativni nered“ je u godini u kojoj svojim nastupima obeležava desetogodišnjicu svog postojanja.

U postavu benda su se vratili Dalibor Adamov i Slobodan Stanišić,  koji su pored Gorana Miloševića i Dušana Arsića osnivači ovog sada već prilično uspešnog sastava u kojem još sviraju Mirko Trubarac iz Pančeva i Darko Armenski iz Kačareva. Nakon velikog uspeha na “Beogradskom demo festivalu“ ulaskom u finale festivala,  “Kreativni nered“ je svrstan među 20 najboljih demo bendova 2015. godine u Srbiji i našao se na kompilaciji u izdanju organizatora festivala.

            Nakon nastupa na svetskom muzičkom festivalu u Češkoj prošle godine, u planu je i jedan nastup u Italiji ali trenutno tehnički uslovi to ne dozvoljavaju. Trenutno starčevačke “Kreativce“  očekuje nastup u junu mesecu na “Arsenal festu“ u Kragujevcu za koji se ovih dana očekuje potvrda od strane organizatora i nastup na festivalu u Babušnici u avgustu mesecu. Planira se još veliki broj samostalnih nastupa do kraja godine. Akcenat se stavlja na sledeću godinu kada je u planu obeležavanje 50 godina rok-en-rola u Starčevu, na kome će kao i 2008. godine “Kreativni nered“ biti stub organizacije koncerta.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…