All for Joomla All for Webmasters

KREATIVNI KULTURNI KLUB: Prva postava je spremna

22 jun 2017
(0 glasova)

Starčevački pank-rok sastav “Kreativni nered“ je u godini u kojoj svojim nastupima obeležava desetogodišnjicu svog postojanja.

U postavu benda su se vratili Dalibor Adamov i Slobodan Stanišić,  koji su pored Gorana Miloševića i Dušana Arsića osnivači ovog sada već prilično uspešnog sastava u kojem još sviraju Mirko Trubarac iz Pančeva i Darko Armenski iz Kačareva. Nakon velikog uspeha na “Beogradskom demo festivalu“ ulaskom u finale festivala,  “Kreativni nered“ je svrstan među 20 najboljih demo bendova 2015. godine u Srbiji i našao se na kompilaciji u izdanju organizatora festivala.

            Nakon nastupa na svetskom muzičkom festivalu u Češkoj prošle godine, u planu je i jedan nastup u Italiji ali trenutno tehnički uslovi to ne dozvoljavaju. Trenutno starčevačke “Kreativce“  očekuje nastup u junu mesecu na “Arsenal festu“ u Kragujevcu za koji se ovih dana očekuje potvrda od strane organizatora i nastup na festivalu u Babušnici u avgustu mesecu. Planira se još veliki broj samostalnih nastupa do kraja godine. Akcenat se stavlja na sledeću godinu kada je u planu obeležavanje 50 godina rok-en-rola u Starčevu, na kome će kao i 2008. godine “Kreativni nered“ biti stub organizacije koncerta.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…