Odštampajte ovu stranicu

KOŠARKA: Počinje Letnja liga

10 maj 2017
(0 glasova)

Košarkaški klub Borac  uveliko se priprema za predstojeće takmičenje seniorske ekipe u Letnjoj regionalnoj ligi koja počinje 6. maja.

Ove godine, najverovatnije, ovu ligu će činiti deset klubova koji će igrati u jednoj grupi a pored našeg kluba učestvovaće ekipe iz Pančeva, Opova, Crepaje, Kovina, Omoljice, Uljme, Ilandže, Sakula... Za Borac će igrati sledeći igrači: Darko Janićijević, Marko Erdeljanac, Nenad Bojović, Nemanja Đoković, Aleksandar Štimac, Nenad Ratić, Dimitrije Stoiljković, Nikola Turina, Predrag Jovanović, Mitar Andrić, Vladan Andrić, Jovan Ilić i Milan Ilić.

Mlađi pioniri Borca odigrali su prijateljsku utakmicu sa KK-om Tamiš, 17. aprila, koja je poslužila kao pripremna utakmica pred polufinalni turnir koji će se igrati  u Pančevu, 22. aprila, a na kome će se Borac sastati sa KK-om Petrovgrad iz Zrenjanina. Ovu utakmicu Starčevci su dobro odigrali sobzirom da su Pančevci godinu dana stariji a rezultat je bio 77:60 za KK Tamiš. Ostale selekcije u narednom periodu očekuje niz prijateljskih utakmica.

Z. Kokanović

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…