All for Joomla All for Webmasters

Golgota pijačnih radova

10 maj 2017
(0 glasova)

Prevdiđeni radovi na šetačkom platopu i pijaci još uvek nisu počeli. Iako su sredstva obezbeđena još pre tri godine, spletom okolnosti još uvek se čeka na početak radova.

Najpre je usledila promena pokrajinske  vlasti i borba za očuvanje sredstava za ovu investiciju a potom je usledila i javna nabavka koja se otegla, zbog prigovora firme koja nije dobila posao, na celu godinu dana. A kada je, konačno, potpisan ugovor krajem proše godine, nadolazeća zima omela je početak radova. Pre nekoliko nedelja izvođač je, konačno, izašao na teren. A onda, novi problemi - umesto da počnu sa radovima, oni su prijavili potrebu za naknadnim i nepredviđenim radovima za koje nisu postojala odobrena sredstva. Tada je usledilo rešavanje ovih novonastalih problema a rešenje se nazire - Grad Pančevo bi trebalo da odobri još 4,8 miliona dinara pa da radovi počnu. Starčevci s nestrpljenjem očekuju start.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…