All for Joomla All for Webmasters

ANKETA SN: Obeležavate li Dan zaljubljenih?

05 mart 2017
(0 glasova)

Vreme za romantiku

Naši mlađi sugrađani, obeležili su Dan zaljubljenih onako kako mu i samo ime kaže - s mnogo ljubavi i pažnje. Kada bi svaki dan bio “dan zaljubljenih“, gde bi nam, bio kraj...

Milica Aleksovski:

- Ovih dana mnogo učim, spremam ispite tako da nisam ništa posebno isplanirala za taj dan. Kada završim sa dnevnim obavezama, nameravam da se odmorim i opustim. Sa dečkom ću otići na večeru kako bi smo na romantičan način obeležili Dan zaljubljenih.

Aleksandra Dimić:

- Taj dan ću provesti radno. Sa dečkom ću se videti tek u večernjim satima pa ćemo Dan zaljubljenih obeležiti uz neku laganu večeru i neko dobro vino. Ipak, meni je svaki dan - “dan zaljubljenih“. Jer, kada nekoga voliš, onda ti nije bitno koji je datum u pitanju.

Glorija Brkić:

- Nažalost, u pitanju je radni dan, tako da ću ga provesti na poslu. Ipak, u večernjim satima ću biti kod kuće sa suprugom, odmoriću se i možda pogledati neki lep film. Ne praktikujemo da jedno drugom kupujemo poklone, ali volimo da nam bar taj dan bude malo drugačiji od naše svakodnevice.

Vesna Trifković:

- Toga dana, radim do tri sata popodne... Posle toga ću malo da odmorim, a uveče idem sa dečkom na večeru. Verovatno ću kupiti neki poklon kako bi upotpunila i obeležila Dan zaljubljenih koji se svakako malo razlikuje od ostalih dana.

Milan Stanojević:

- Planiram da sa devojkom idem u Smederevo. Iskoristićemo lepo vreme za šetnju po gradu i obilazak smederevske tvrđave. U popodnevnim satima ručaćemo u nekom lepom restoranu uz finu muziku i dobro vino.

Uroš Tasić:

- Već nekoliko dana sam u Beogradu zbog fakulteta, tako da nisam planirao ništa konkretno. Otići ću sa devojkom u bioskop da odgledamo neki dobar film, a posle toga ćemo prošetati do Kalemegdana. U povratku, svratićemo do omiljenog restorana na čašu vina i, možda, neki lep kolač.

Emil Kuraj:

- Tokom dana imam dosta obaveza tako da će, uglavnom,  proći kao i svaki drugi. Međutim, ostatak dana provešću sa devojkom u kućnoj atmosferi uz flašu dobrog vina i večeru koju ću sam pripremiti.

Bojan Veljković:

- Imam dosta posla u poslednje vreme tako da ću i tog dana raditi do kasnih popodnevnih sati. Uveče ću se malo opustiti uz neki dobar film i večeru sa svojom ženom. Ne volimo da kupujemo poklone jedno drugom, mada mi je namera da sa korpom cveća ulepšam ženi dan.

Jelena Jovanović

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…