Thu04182024

Azurirano04:01:47 PM GMT

Back AKTUELNO ::: DRUŠTVO AKTUELNO ::: DRUŠTVO Pravni saveti za akcionare

Pravni saveti za akcionare

  • PDF

U Starčevu je, 24. februara, u Maloj sali Doma kulture, održana tribina sa temom “Pravo akcionara u stečajnom postupku“. Predavač je bio Branko Božanić, pravnik iz Beograda.

Zainteresovani za svoj status, prvenstveno radnici AD “Vojvodina“ iz Starčeva i “HIP Petroremont“ iz Pančeva, dobili su, kroz izlaganje i postavljena pitanja, odgovore na probleme koji ih muče. Predavač je predstavio moguće načine i put za ostvarivanje prava akcionara u ovim preduzećima, kao i na moguće scenarije u daljem postupku. Tribina je trajala blizu dva sata.

Na tribini su bili prisutni članovi IO i GO SPS sa podpredsednikom Benonijem Grueskim, kao i predsednik GO JS, Dragan Stanojković sa potpredsednicima Miloradom Radosavljevićem i Vidanom Dumitru. MO SPS Starčevo najavljuje sledeću tribinu 18. marta godine iz oblasti zdravstva, na kojoj će se kao predavači pojaviti elitni profesori medicine iz Beograda kao što su Profesor DR Dušan Šćepanović, Prof. Dr LJiljana Šćepanović i još nekoliko imena iz oblasti zdravstva.

Organizator ove tribine je MO SPS Starčevo i Zdravstveni savet GO SPS ispred kog je naša sugrađanka i članica MO SPS Starčevo, Vesna Dragojerac.

ARHIVA: BROJ 265

ARHIVA: BROJ 264

ARHIVA: BROJ 263

ARHIVA: BROJ 262

ARHIVA: BROJ 261