Mon11182019

Azurirano03:37:48 PM GMT

Back SPORT SPORT KOŠARKA

KOŠARKA

  • PDF

Borac na drugom mestu
U nedelju, 8. novembra, Starčevci su krenuli put Opova da odigraju utakmicu sa trenutno najslabijom ekipom na tabeli. Međutim, na terenu je bilo sasvim drugačije. Iako su Starčevci bili oslabljeni, u prve dve četvrtine borili su se koliko su mogli, ali su oba dela prvog poluvremena pripala domaćinu (12:6 i 12:7). U drugom poluvremenu Borac je prikazao znatno bolju igru pa je treći deo utakmice rešio u svoju korist sa 9:8 dok je poslednju četvrtinu naš tim odigrao najbolje i dobio sa 14:6. Ali i pored dve trojke, jedne Miodraga Veličkovića i Alekse Živanovića u poslednjoj sekundi, Borac ipak nije uspeo da pobedi a krajnji rezultat je bio 38:36 za Opovčane.

U utorak, 17. novembra, Starčevci su ugostili pančevački Kris-Kros 2. Ovu utakmicu otvaraju gosti koji dobijaju prvu četvrtinu sa rezultatom 19:8. U drugoj četvrtini domaći su se trgli i rešili je u svoju korist sa 8:2. Treći deo igre opet pripada gostima iz Pančeva - 8:5 a neizvesno je bilo do samog kraja. Borac je jakom odbranom i sa dve trojke Milutina Vidića i odličnim izvođenjem slobodnih bacanja Alekse Živanovića, dobio poslednji deo igre sa 18:4 a tako i celu utakmicu sa rezultatom 39:33.

Pioniri Borca su završili takmičenje na trećem mestu a evo i rezultata: najpre su Starčevci ugostili ekipu KK-a Radnički iz Kovina . Od samog početka duela Borac je držao stvari u svojim rukama a agresivnom odbranom i dobrim defanzivnim skokom imao je rezultatsku prednost koju je održavao do samog kraja. U jednom momentu bilo je preko 20 poena razlike a krajnji rezultat je 68:54 za Borac. Dana 31. oktobra usledilo je gostovanje ekipi KK-a Budućnost iz Alibunara. Očekivalo se da Starčevci pobede i plasiraju se u Kvalitetnu ligu Vojvodine, međutim sreća je okrenula leđa pa je je Alibunar slavio sa 38:34. Borac je imao veliku šansu da reši utakmicu u svoju korist ali lošim izvođenjem slobodnih bacanja i promašenim šutem za dva poena, sami su sebe pobedili. Na kraju, 7. novembra u našem mestu gostovao je KK Tamiš koji je ubedljivo prvi na tabeli. Ovu utakmicu Starčevci su dobro odigrali i pored toga što su izgubili a na kraju je bilo 87:47 za Tamiš. Pioniri Borca takmičenje nastavljaju u Regionalnoj ligi gde će se još takmičiti i timovi iz Omoljice, Opova, Alibunara i Kikinde.

ARHIVA: BROJ 262

ARHIVA: BROJ 261

ARHIVA: BROJ 260

ARHIVA: BROJ 259

ARHIVA: BROJ 258