Fri04192024

Azurirano12:23:40 PM GMT

Back SPORT SPORT Upis novih članova škole košarke

Upis novih članova škole košarke

  • PDF

KK Borac je tokom letnjih dana od avgusta nastavio sa treninzima sa svim selekcijama i pripremio se za start Kvalitetne lige Košarkaškog saveza Vojvodine, a zahvaljujući dobijanju novog trenera stečeni su bolji uslovi za rad i razvoj dece u klubu.

Od 21. 28. avgusta KK Borac je boravio sa decom na Divčibarama u okviru priprema. Tokom pripremnih dana vreme je poslužilo Starčevce tako da su uspeli da odrede trenažni proces, a odigrali su dve utakmice sa devojčicama iz Kris-Krosa. Drugu utakmicu, koju su pobedili, odigrali su sa muškom ekipom iz Beograda - KK-om Vračar. Dana 13.09. mladji pioniri su ugostili ekipu KK-a Kris-Kros, koga su pobedili sa 63:48.

Klub će nagraditi najbolju decu na pripremama tako da će dobiti medalje i sportsku opremu, a najbolji su bili: Jovan Ilić, drugi je bio Aleksa Živanović, a treći Aleksandar Milanović. Pored njih, u raznim takmičenjima za izvodjenje dvokoraka najbolji je bio Starhinja Vojnović, za najpreciznije izvodjenje slobodnih bacanja zlatnu medalju je osvojio Luka Aleksić kao i Jovan i Ilić u starijoj grupi. U šutu za dva poena najbolji su bili Antonije Milanović i u starijoj grupi Filip Popović, a u šutu za tri poena najbolji je bio Bogdan Stamenković.

U narednim periodu sledi niz prijateljskih utakmica a od 3. oktobra počinje liga u kojoj će učestvovati pioniri i mladji pioniri. Sa pionirima Borca u grupi će biti Tamiš, Kris-Kros, Kovin, Omoljica, Opovo i Alibunar, a mladji pioniri snage će odmeriti sa Tamišom, Opovom, Omoljicom i sa dve ekipe iz Kris-Krosa.

Ovim putem KK Borac poziva svu zainteresovanu decu koja žele da treniraju da se priključe. Treninzi i upis su u sali Osnovne škole utorkom od 19 časova i petkom od 20 sati. Svakom detetu je obezbedjena košarkaška lopta za trening i košarkaški dres za utakmicu.