Fri04192024

Azurirano01:58:00 PM GMT

Back AKTUELNO ::: DRUŠTVO

AKTUELNO ::: DRUŠTVO

PČELARSKI kutak

  • PDF

Posle više propalih pokušaja osnivanja društva pčelara u Starčevu, najzad je jedna grupa pčelara januara 2000. godine osnovala društvo pod nazivom Društvo pčelara “Starčevo“, i evo već pod ovim nazivom postoji 15 godina.

ODRŽANA TRIBINA O NARKOMANIJI

  • PDF

Pošast savremenog doba
Tribina povodom obeležavanja medjunarodnog Dana borbe protiv narkomanije, u organizaciji Doma kulture i Odreda izvidjača “Nadel“, održana je petak, 26. juna u Maloj sali Doma kulture.

JOŠ JEDAN ODBORNIK IZ STARČEVA

  • PDF

Jovanoviću mandat
Nakon što je na prethodnoj sednici skupštine odbornik Saša Levnajić (SNS) izabran zamenika gradonačelnika Pančeva, otvorena je mogućnost da ova stranka popuni odborničke redove novim odbornikom.

UREĐENJE CENTRA

  • PDF

Vedrije boje
Protekle nedelje osvežena je fasada zgrade Mesne zajednice sa bočne strane. Ali, skele nisu postavljene samo na centralnu zgradu u našem mestu, već i na objekta pored, pa je tako novo lice dobila i zgrada Vatrogasnog doma.

U ŠKOLSKOM DVORIŠTU IZGOREO AUTOMOBIL

  • PDF

Na parkingu u dvorištu Osnovne škole, u sredu, 17. juna, nakon manje eksplozije zapalio se automobil marke jugo. Zaposleni u Školi odmah su pokušali da sa protivpožarnim aparatom ugase požar, medjutim, zbog zaglavljene igle u PP aparatu u tome nisu uspeli