Sat04202024

Azurirano01:08:20 PM GMT

OBAVEŠTENJE IZ JKP-a

  • PDF

Ne bacajte svašta u kanalizaciju!
JKP “Starčevac“ ovim putem obaveštava i ujedno poziva sve one koji su zaključili ugovor o izvođenju radova na priključenju na glavni vod kanalizacione mreže , bez obzira da li je priključenje izvršeno ili ne, da najkasnije do 10. maja 2015 godine dođu u prostorije JKP-a “Starčevac“, radi uvođenja u evidenciju korisnika usluge. U slučaju neodazivanja po ovom pozivu, smatraće se da je data sasglasnost preduzeću da vas evidentira kao korisnika i pristupi naplati usluge u skladu sa načinom obračuna i važećom cenom.

JKP “Starčevac“ poziva sve one koji su bez pravnog osnova izvršili priključenje svojih obejkata na kanalizacionu mrežu da najkasnije do 10. maja 2015 godine dođu u prostorije JKP-a radi regulisanja pravnog statusa. U suprotnom, Preduzeće će protiv lica (vlasnika nepokretnosti) koja su izvršila protivpravno priključenje na kanalizacionu mrežu podneti krivičnu prijavu nadležnom organu.

JKP “Starčevac“ obaveštava sve stanovnike Starčeva da je zabranjena i kažnjiva svaka aktivnost fizičkih lica kojima se remeti proces odvođenja i prerade otpadnih voda (pražnjenje septičkih jama, odvođenje atmosferskih i drugih voda u kanalizacionu mrežu - šahte, ubacivanje predmeta i otpada u kanalizaciju i slično).

Dodatne informacije možete dobiti u Javnom komunalnom preduzeću “Starčevac“ koje se nalazi na adresi Trg neolita 1, ili na broj telefona: 013/631-220. Radno vreme JKP-a je svakodnevno radnim danima, od 8 do 15 časova.