Fri04262024

Azurirano06:08:17 PM GMT

Back SPORT SPORT FUDBAL: Lopta se okreće

FUDBAL: Lopta se okreće

  • PDF

Zimski prelazni rok koji je počeo 19. januara i trajao do 13. februara, Borcu, što se tiče igračkog kadra. nije doneo neke velike promene. Ekipu je napustilo pet igrača, i to: Lazar Đurić, Milan Savković, Ivan Đokić, Miloš Karanfilovski i Uroš Živković. U istom periodu dovedeno je šest novih igrača: Dejan Vuletić i Milan Petrović, došli su iz pančevačkog Železničara, a na dvojnu registraciju iz Dinama će za Borac nastupati Stojan Vojnović i Luka Lukić. Takođe iz Dinama, Borcu su ustupljeni na šest meseci Boško Rašković i Aleksandar Stanojković. Treba još dodati da će u prolećnom delu za tim iz Starčeva nastupati Nenad Mitrović i Miroslav Tadić.

Prozivka i pripreme za prolećni deo prvenstva počele su 1. februara, a odazvalo se 22 igrača. Svakodnevno se trenira na stadionu u Starčevu pod dirigentskom palicom trenera Miljana Blazovića. Odigrane su i prve pripremne utakmice u kojima je rezultat bio u drugom planu, a protivnici su iz okryženja: Borac - Jedinistvo (Kačarevo) 3:1; Jedinstvo (Kačarevo) - Borac 2:2; Jugoslavija (Jabuka) - Borac 3:2 i Borac - Mladost (Omoljica) 2:1.

Do početka prolećnog dela prvenstva Borac će odigrati još tri prijateljske utakmice i to 28. februara u Ivanovu, 1. marta u Omoljici i 8. marta u Vojlovici. Prolećni deo takmičenja za bodove nastavlja se 14. marta.

Evo rasporeda prva tri kola:
15. mart, 14:30 sati:
Borac - Sloga (Plandište);
22. mart 14:30 sati:
C. zvezda (Rusko Selo) - Borac;
29. mart, 15 sati:
Borac - Proleter (Banatski Karlovac).