Thu04252024

Azurirano06:08:17 PM GMT

Back SPORT SPORT KOŠARKA: Seniori počeli pripreme

KOŠARKA: Seniori počeli pripreme

  • PDF

Seniori Borca okupili su se 1. februara i počeli pripreme za Letnju razvojnu ligu koja počinje krajem aprila. Ujedno, povodom predstojećeg takmičenja, 18. februara održan je sastanak urave kluba sa igračima gde je dogovoreno da će i ove godine, kao i prethodnih, prvi tim igrati ligaška takmičenja i predstavljati naše mesto i promovisati košarku i pored teške finansijske situacije. Ove sezone, za Borac će nastupati dvadeset igrača koje će u tim uklopiti Marko Erdeljanac. Mlađe selekcije KK-a Borac odigrale su nekoliko prijateljskih utakmica a evo i rezultata:

- dana 1. februara deca 2005. do 2008. godišta, u Pančevu su odigrali prijateljsku utakmicu sa Kris-krosom. Starčevci su pokazali zavidan kvalitet i dobru tehniku, a posebno su se istakli Mihajlo Filipović i Ognjen Vulin.
- selekcija dece 2004. godište, odigrali su 13. februara, u Starčevu, prijateljsku utakmicu sa Kris-krosom, u kojoj je Borac pobedio sa 57:47. I pored zabeleženog trijumfa Starčevci nisu odigrali najbolje što mogu - na ovoj utakmici istakli su se samo Aleksa Živković i Mihajlo Cvetković.
- dana 14. februara pioniri Borca su odigrali prijateljsku utakmicu sa ekipom Radničkog iz Kovina, da se vidi spremnost pred početak lige, u kojoj pored ova dva kluba učestvuju i ekipe iz Omoljice i Alibunara. Radnički je pobedio sa 66:54.
- dana 21. februara odigrano je prvo kolo Reginonalne lige u kome je Borac ugostio KK Mladost iz Omoljice. U ovoj utakmici Starčevci su bili oslabljeni neigranjem dva igrača a gosti su to iskoristili i pobedili sa 73:29.