Tue07232019

Azurirano06:04:12 PM GMT

Back SPORT

SPORT

FUDBAL - Završen je jesenji deo prvenstva

  • PDF

Završen je jesenji deo prvenstva u Vojvođanskoj fudbalskoj ligi - Banat, a najbolji igru igrači Borca prikazali su u poslednjem kolu.

Sportska ISTORIJA

  • PDF

Prijateljska utakmica koja je odigrana davne 1985. godine između veterana FK-a “Borac“ i “Crvena zvezde“,

IZVIĐAŠTVO

  • PDF

SKAUTSKA AKADEMIJA
Prve novembarske nedelje u “Best NJestern hotel M“ u Beogradu održana je evropska skautska akademija na kojoj je učestvovalo 230 izviđača iz 42 države. Na osnovu broja registrovanih članova Savez izviđača Srbije je i pored toga što je bio domaćin učestvovao sa dva predstavnika. Jedan od njih je bio starčevački skaut Marko Ivošević koji je predhodne godine odlikovan najvećim izviđačkim priznanjem “Izviđač Orao“. Akademija je trajala šest dana a svi događaji su se odvijali na engleskom jeziku. Akademija je finansirana od strane republičkog ministarstva omladine i sporta i grada Beograda a otvaranju je prisustvovao Nenad Borovčanin, državni sekretar u tom minstarstvu. Pored predstavnika skoro svih evropskih država na akademiji su bili i predstavnici američkog skautskog regiona iz Brazila i afričkog iz Tunisa.

Predhodna akademija je održana u Belgiji a naredna će se održati u Portugaliji. Između našeg izviđača i skauta iz Slovenije, Grčke i Jermenije sklopljen je dogovor o saradnji koji će, nadamo se, rezultirati obostranim posetama u narednom periodu.

ODBOJKA

  • PDF

Prvoligaški okršaji
Dana 11. oktobra počelo je takmičenje u Prvoj ligi Srbije za odbojkaše.

KOŠARKA

  • PDF

Mlađi pioniri četvrti na tabeli
Mlađi pioniri Košarkaškog kluba Borac su 26. oktobra otputovali u Kovin gde su odigrali prvenstvenu utakmicu sa KK-om Radnički.

ARHIVA: BROJ 250

ARHIVA: BROJ 249

ARHIVA: BROJ 248

ARHIVA: BROJ 247

ARHIVA: BROJ 246